Pályafutásomat 2011-ben kezdtem, ám mai tudásom legfontosabb részeit mégis 2015 és 2016 között szereztem Hollandiában a De Wrap Garage nevű cégnél, ahol kizárólag 3M és Avery fóliákkal dolgoztunk. Itt tanultam meg önállóan, egyedül, teljes autófóliázást kivitelezni.

 

Ezután, 2016 közepétől 2017 végéig a Thomy® Folia alkamazásába álltam, azzal a céllal, hogy fejlődjek náluk a mindennapos kihívások által és professzionális szintű tapasztalatot szerezzek kavicsvédő-fóliázásban.
Prémium kategóriás autókon, kiváló minőségű anyagokkal dolgozhattam, ezen kívül gyakorlatot és hasznos tudást szereztem épület- és autóüveg-fóliázás területeken.

 

2017-ben ismét volt szerencsém Hollandiába látogatni a Ricky Gopie Customs-hoz egy jóbarátom meghívására. Ők szintén prémium kategóriás autók karosszéria-fóliázásával foglalkoznak, így esett, hogy részt vehettem többek között egy Lamborghini fóliázásában is.

 

Idén, 2018-ban végre megszületett ez a vállalkozás, mert elértem azt a tudást, tapasztalatot, gyakorlatot, amely szükséges a precíz és hibátlan önálló munkavégzéshez.
Segítségemre egy nagyon jó gyermekkori barátom van, akivel megalapítottuk a csapatunkat.

 

Várjuk az új kihívásokat és az Önökkel való munkát.

 

Soni

© 2018 Soni dekor